Contact

06 - 13 23 87 45

info@balletschoolleeuwarden.nl

Voor vragen aan Balletschool Leeuwarden kunt u een bericht sturen via dit formulier.

Een email sturen mag natuurlijk ook!

 
 
 
 

Stel uw vraag

Contactgegevens

06 13 23 87 45

0223 64 71 71

info@balletschoolleeuwarden.nl

Kalverdijkje 77c, 8924 JJ Leeuwarden

Correspondentieadres:

Kruiszwin 5507, 1788 RW Julianadorp

Inschrijven?

Voor het inschrijven bij Balletschool Leeuwarden en/of voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Martine Goedegebuure.

Zoals iedere organisatie hebben wij een reglement waar iedere ingeschreven leerling zich aan moet houden, uitzonderingen hierop worden niet gemaakt.

Dit reglement krijgt u bij inschrijving overhandigd.

Over ons

Martine Goedegebuure studeerde aan de Nel Roos balletacademie (nu Nationale Balletacademie) en kreeg o.a. les van Sonia Gaskell (oprichtster Nationaal Ballet) en danste daarna bij Jennifer Roders (ex danseres Ballet der Lage landen). Na in vele Operette's en Opera's gedanst te hebben besloot zij les te gaan geven. Martine vertrok naar Spanje waar zij na enige jaren een eigen balletschool opende en samenwerkte met de bekende danser Antonio Cadiz. Na 17 jaar in Spanje te hebben gewoond, opende zij in 1988 de Helderse Balletschool. In 2002 verhuisde er leerlingen naar Leeuwarden en vroegen om daar les te krijgen. De balletschool is geopend in Goutum en na een jaar verhuisd naar leeuwarden. Vele leerlingen van haar school studeren of zijn afgestudeerd aan verschillende balletopleidingen in binnen en buitenland. Ook hebben al veel leerlingen meegedaan in musicals, operette's, opera's, Tv programma's etc.

 

In 2000 dansten 52 leerlingen mee met het Russische Staatsballet van Tatarstan, Kazan ( komen ieder jaar op tournee door Nederland) in het bekende ballet "de Notenkraker". Nog steeds hebben wij contact met dit balletgezelschap en komen er solisten uit dit gezelschap workshops geven. Ook worden er regelmatig workshops gegeven door docenten van het Nationaal Ballet.

Balletschool Leeuwarden - 2018